IMG_8102

Leerkracht onderbouw-middenbouw

Beatrixschool Wijkersloot

WTF 0,6 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Nieuwegein

Heb je als leerkracht altijd al van betekenis willen zijn vanuit je vakmanschap en je betrokkenheid bij kinderen? Vind je het belangrijk om kinderen perspectief te geven en kansen te bieden? Is talent maximaal tot ontplooiing laten komen voor jou uitgangspunt? Dan zit je goed bij de Beatrixschool!

Onze school, met twee locaties, is volop in beweging en ontwikkeling. Samen werken we aan het nog beter vorm geven van boeiend en toekomstgericht onderwijs. Dit doen we door veel met elkaar te praten over ons onderwijs, maar ook door het werken in leerteams en het gebruik maken van elkaars expertise. De samenwerking tussen de locaties (Wijkersloot 90 leerlingen, Zuilenstein 250 leerlingen) is intensief. We versterken en enthousiasmeren elkaar. We zijn op elkaar betrokken. We hebben het goed voor elkaar!

We bieden veel ruimte voor initiatief en vernieuwing met als doel het onderwijs steeds kwalitatief beter te maken. Onze kinderen verdienen het beste onderwijs dat we kunnen geven. Daar werken we met elkaar aan. We bieden thematisch onderwijs waarbij we de kernvakken waar dat past integreren, we gebruiken de nieuwste methoden en hebben een Lokaal van de Toekomst, uniek in Nederland.

We zijn voor onze school op zoek naar een nieuwe collega, die net als wij, wil meebouwen aan onze school.

Waarom de Beatrixschool?

Kies je voor de Beatrixschool dan kies je voor een mooie school met een gedragen visie die volop in ontwikkeling is. Een school met in totaal 340 leerlingen waar leerkrachten dagelijks werken aan een veilige plek waar kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven. Bovendien kies je voor een school die je ondersteuning en ruimte biedt en voor een mooi en divers team waar leren van en met elkaar gewoon is.

Pas je bij de Beatrixschool?

Je past bij ons als je gelooft dat alle kinderen het beste onderwijs verdienen waarbij betrokkenheid en relatie een belangrijke basis is. Samenwerking en afstemming met ouders en collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste is dat je vanuit passie en energie werkt en dat je erin gelooft dat ontwikkeling van kinderen veel verder gaat dan alleen goed reken- en taalonderwijs. Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om jezelf verder te ontwikkelen. Als dat is wat je zoekt, dan kun je op de Beatrixschool je hart ophalen.

Stichting Fluenta

De Beatrixschool is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.beatrixschoolnieuwegein.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met een van de directeuren: Emile van Laar: 06-44 38 55 73 / emilevanlaar@fluenta.nl of Lysanne Thien: 06-15 22 97 10 / lysannethien@fluenta.nl

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 6 juni a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor de Beatrixschool te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

Beatrixschool Wijkersloot

  • Bendienlaan 27
  • 3431RA Nieuwegein
Kon Beatrixschool Wijkersloot

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht