14522057_m

Leerkracht team 1

Het Avontuur

WTF 0,6 - 1
Vanaf 1 februari 2023
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Samen avonturen aangaan?

Geniet jij van nieuwsgierige kinderen die graag op onderzoek uitgaan? Zie jij uitdaging in het thematisch werken in groep 1 tot en met 3? Lees dan verder, dit is hèt avontuur voor jou als leerkracht!

Leerkracht

Basisschool Het Avontuur groeit, daarom zoeken we collega’s om ons team te versterken. Op Het Avontuur werken we met heterogene groepen, kinderen van verschillende leeftijden zitten bij elkaar in een ‘team’. In team 1 zitten kinderen uit de groepen 1 tot en met 3. Momenteel hebben wij een team 1a, 1b en 1c, maar dit gaat uitbreiden. Daarom zoeken wij enthousiaste leerkrachten voor de onderbouw, deze vacature kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden.

Ben jij iemand die begrijpt dat ieder kind anders is? En dat je daarom samen met je collega’s altijd blijft zoeken naar wat werkt voor dat ene kind? Dan zoeken we jou! Wij dagen onszelf uit, we leggen de lat voor de kinderen en onszelf hoog. Ons team kenmerkt zich door een lerende houding, creativiteit en lef.

Basisschool Het Avontuur is in schooljaar 2019-2020 gestart. De afgelopen 2,5 jaar hebben we volop gebouwd en ontwikkeld. Voor jou ligt er de kans om een bijdrage te leveren aan de verdere doorontwikkeling. Met onze collega’s uit de onderbouw ben jij verantwoordelijk voor team 1. Iedere dag sta je met meerdere collega’s voor de groep, waar je mee kan sparren, samenwerken en differentiëren.

Kies je voor Het Avontuur?

Dan kies je voor de uitdaging om in een innovatieve omgeving te werken, waarbij we in de onderbouw bewust inzetten op spelend leren. De kinderen leren schoolse vaardigheden, zoals taal, rekenen en lezen, maar ook motorische en sociale vaardigheden door deel te nemen aan het spel en aan activiteiten die hieraan verbonden zijn. Als leerkracht doe je voor- en speel je mee. De kinderen worden gestimuleerd om eigen keuzes te maken.

De thema’s waarmee we werken worden zoveel mogelijk verbonden aan de actuele werkelijkheid, aan de interesses en nieuwsgierigheid.

Loop jij warm voor natuuronderwijs, techniek en vieringen? Deze onderdelen hebben een belangrijke plek op ons rooster, hierin kun jij al je creativiteit kwijt.

Als je mee op avontuur gaat, dan kom je te werken in een splinternieuw gebouw met ruimte voor onderwijs en opvang in het dorpshart van Hoef en Haag. In dit gebouw is er voldoende ruimte voor sport en beweging, vind je een ruime open keuken, een groot leerplein, ruimtes om stil en samen te werken en een heus atelier op zolder!

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.basisschoolhetavontuur.nl.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Avontuur onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding.Bel naar Ingeborg Hokken: 06-16720392 of mail naar ingeborghokken@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk. Geef daarbij ook aan wat je gewenste werktijdfactor is.

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht