IMG_0154

Leerkracht team 1 - groep 1 & 2

Het Avontuur

WTF 0,2 - 0,8
Vanaf 1 oktober of zo mogelijk spoedig daarna
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Samen avonturen aangaan?

In ons nieuwe schoolgebouw ervaar je volop mogelijkheden. Een gezellig ingerichte centrale hal, ruime open keuken, mooie ruimte voor vieringen, grote sporthal én een kunstatelier op zolder.

Start nu jouw avontuur bij ons op school, maak de leerlingen nieuwsgierig en ga samen op ontdekking!

Onze school

Basisschool Het Avontuur is vier jaar geleden gestart en staat in het groeiende en gezellige nieuwbouwdorp Hoef en Haag (Vianen). Vanwege de voortdurende instroom van nieuwe leerlingen zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wij geloven dat leerlingen elkaar versterken en van elkaar leren en werken daarom met meerdere leerjaren in een lokaal. Iedere dag sta je met meerdere leerkrachten voor een groep. Dit maakt het mogelijk om het onderwijs samen vorm te geven. Bij ons is er tijd om te sparren, de mogelijkheid om in kleine groepen aan de slag te gaan en ruimte om samen er iets moois van te maken.

Ons team kenmerkt zich door een lerende houding, plezier, creativiteit en lef.

Op Het Avontuur ontdekken wij de toekomst!

Jouw functie

Door de groei van het aantal leerlingen blijven wij zoeken naar leerkrachten. Op dit moment zoeken wij een leerkracht voor groep 1 & 2.

In ons onderwijs staat spel centraal. Spelen draagt op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van (jonge) leerlingen. Wij passen daarom spelend leren toe bij taal, rekenen en lezen, maar ook bij het aanleren van motorische en sociale vaardigheden. We werken met thema’s en zorgen voor aansluiting met de praktijk, competenties en interesses.

Kies je voor Het Avontuur, dan…

  • Werk je in een nieuw schoolgebouw met de beste faciliteiten
  • Maak je onderdeel uit van een betrokken en gedreven team
  • Bepaal je zelf hoeveel uur je per week aan de slag wilt (fulltime of parttime)
  • Kun je bijdragen aan de verdere doorontwikkeling van de school
  • Kun je al je ideeën en creativiteit kwijt

Ook kies je voor Fluenta

Het Avontuur is is onderdeel van Stichting Fluenta. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staat en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten. Binnen onze Fluenta Academie kennen we een breed aanbod cursussen, netwerken en expertise waardoor jij je verder kunt ontwikkelen. Stichting Fluenta geeft betekenis aan de protestants-christelijke identiteit en is volop in beweging.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- €4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.019 tot maximaal € 5.329.

De benoemingsomvang is tussen 0,2 en 0,8 fte.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.basisschoolhetavontuur.nl en bekijk onze Instagram en Facebook pagina.

Ook ben je welkom in de school voor een rondleiding en kennismaking. Neem dan even contact op met directeur Ingeborg Hokken: 06-16720392 of ingeborghokken@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor Het Avontuur te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV en je gewenste werktijdfactor.

We kijken naar je uit!

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht