43635138_m

Meewerkend objectleider/-ster (M/V)

Fluenta Facilitair

Uren 10 tot 20 uur in de week
Plaats Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan waarin jouw leidinggevende capaciteiten tot uiting komen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je representatief, heb je leidinggevende capaciteiten en voldoe je aan de hieronder beschreven functiecriteria? Dan vragen we je contact met ons op te nemen.

Waar zijn wij naar op zoek:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meewerkend objectleider/-ster. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken omtrent de schoonmaak op verschillende basisscholen in de gemeente Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Leersum en Vianen. Je zorgt ervoor dat de diverse schoonmakers begeleid, ingewerkt en aangestuurd worden op locatie.

Daarnaast regel je vervanging bij ziekte/afwezigheid, werk je zelf mee op de werkvloer en zorg je ervoor dat de juiste materialen en middelen aanwezig zijn op de locaties. Je bent het dagelijks aanspreekpunt voor de schoonmakers. Salaris tot € 15,66 per uur afhankelijk van de ervaring.

Heb je interesse in deze vacature?

Wil je meer informatie over de functie, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen, ons telefoonnummer is 030-2040615. Je kunt ook direct solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 3 december.

Fluenta Facilitair

  • 15
  • 3432 GL Nieuwegein
43635138_m

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht