BR.2023-038

Onderwijsassistent

De Brug (S.B.O.)

WTF 0,6 - 0,8
Vanaf Januari 2024
Plaats Vianen

Wil jij samen met het team werken aan goed onderwijs voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften?

Heb jij affiniteit met deze doelgroep en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wij willen graag met je kennismaken!

SBO De Brug in Vianen heeft zo’n 80 leerlingen verdeeld over zes groepen. De leraren en ondersteuners zijn nauw betrokken bij elkaar en de leerlingen. Je maakt daar als onderwijsassistent deel van uit.

Kies je voor speciaal basisonderwijs De Brug dan kies je voor een afwisselende baan en een relatief nieuw schoolgebouw dat gevestigd is nabij het mooie centrum van Vianen. Het gebouw van De Brug is open en licht en een fijne plek om samen te leren. Als onderwijsassistent ben jij iemand die:

  • De doelgroep, leerlingen met een speciale onderwijsbehoefte, in je hart hebt gesloten.
  • Zich goed kan verbinden met leerlingen, collega’s en ouders en gericht is op samenwerking.
  • Goed kan anticiperen op wat een leerling nodig heeft.
  • Vaardig is in het geven van instructie aan kleine groepjes leerlingen.
  • Van aanpakken houdt en graag nieuwe dingen leert.

Je ben onderdeel van een team waarin wij samen werken aan een optimale ontwikkeling voor alle leerlingen en aan een uitstekend pedagogisch en didactisch klimaat. We werken vanuit positiviteit en zetten graag een stap extra voor onze leerlingen. Zelfstandigheid, zelfkennis en sociaal emotionele ontwikkeling staan bij ons centraal.

Stichting Fluenta

SBO De Brug is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van onderwijsassistent is ingeschaald in schaal 6, € 2.252- € 3.257. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.brugvianen.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met directeur, Elselien Wiebenga: 06-362 266 51 of via elselienwiebenga@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 11 december a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Brug te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
PARRO_1625169592818

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht