YHS_8755

Ervaringen

Fluenta voelt voor mij als een professioneel warm bad. Waar ik volop de mogelijkheden heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Zo heb ik in 2014 mijn master Leren Innoveren behaald. En vervolgens ook de opleiding voor schoolleider afgerond. De betrokkenheid is erg hoog. Ze zijn altijd erg meedenkend, ook in gesprekken over mijn loopbaanontwikkeling en toekomst.

Ashwin Hartman, directeur PCB Het Mozaïek

Onderwijs staat nooit stil. Ik heb mijzelf als mens en leerkracht kunnen blijven ontwikkelen. Fluenta heeft mij daarbij geholpen. In mijn overstap van De Voorhof naar De Rank ben ik heel prettig en persoonlijk begeleid door de personeelsfunctionaris. Fluenta isgoed voor haar personeel.Betrokken en bereikbaar. Een fijne stichting om voor te werken.

Marit Mesker, leerkracht PCB De Rank

Ik vind het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te kijken hoe het beter kan. Soms door een net iets andere didactiek of een nieuwe lesmethode. Vanuit Fluenta krijg ik daar veel ruimte voor. Zo mocht ik via Edukans mee naar Ghana. Bij welke stichting krijg je die kans? Ik ben door die reis echt een betere leerkracht geworden.

Sabine de Vroome, leerkracht PCB Het Mozaïek