YHS_8034

De Fluenta Academie

De Fluenta Academie

Wat wil je leren? Wat wil je delen? Wat wil je halen? Professionalisering, kennisdeling en expertise zijn de kernwoorden van de Fluenta Academie. Wie bij Fluenta werkt, kiest voor werkplezier én ontwikkeling. Daarom geven we iedereen de kans om te groeien, talenten te ontwikkelen en de kennis en expertise van collega’s en externe professionals te benutten. Zo staat niet alleen de ontwikkeling van alle kinderen, maar ook die van medewerkers centraal.

Ontwikkeling staat centraal

Via cursussen en opleidingstrajecten krijgen medewerkers van Fluenta de kans om zich verder te professionaliseren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met uitdagend gedrag in de klas? Welke cursussen zijn er om meer te leren over leesmotivatie, passende rekenperspectieven of leiderschap? En hoe word je beeldcoach?

In regiegroepen, interne netwerken en kenniskringen zoals de Fluenta Studiedag, delen collega’s hun kennis en ‘best practices’ en inspireren ze elkaar. Ook organiseren we elk jaar een Week van het Werkplezier en een Week van de Mobiliteit. Want als je bij Fluenta werkt, dan stimuleren we je om na een aantal jaar van school te wisselen. Zo werken we met de Fluenta Academie aan een nog professionelere cultuur.