YHS_7589

Een loopbaan met werkplezier

Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een loopbaan waar werkplezier voorop staat. Dat werkplezier uit zich in ook bevlogenheid en betrokkenheid. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Gericht op jouw ontwikkeling

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en faciliteren opleidingen en studies om jou te laten groeien. Ook denken we met je mee als je je naar een andere functie wilt ontwikkelen. We ondersteunen en begeleiden je bijvoorbeeld als je als onderwijsassistent de pabo wilt gaan doen of als leerkracht naar een directiefunctie wilt doorgroeien.

YHS_7352

Leerkracht

Als leerkracht ben je van enorme betekenis voor kinderen. Je kunt de kinderen uit je groep motiveren om het beste uit zichzelf te halen, want lesgeven is meer dan lesstof overbrengen. Je leert ze zichzelf te begrijpen, problemen op te lossen, te functioneren in een groep en voor zichzelf en anderen op te komen.

Lees meer

Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent begeleidt je kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je kunt voor kinderen écht het verschil maken. Door jou komen ze tot leren en kan hun zelfvertrouwen groeien.

Lees meer
YHS_7741
3O1bv

Stagiair

Jaarlijks ontvangen wij vele stagiairs op onze twintig unieke Fluenta-scholen. We bieden een breed en gevarieerd aanbod aan uitdagende stageplaatsen. Bij ons kun jij je onder goede begeleiding optimaal ontwikkelen.

Lees meer

Zij-instromer

Fluenta staat open voor mensen die vanuit een andere loopbaan het onderwijs in willen. We waarderen de andere expertise en ervaring die zo de school binnenkomt en zien dit als verrijking voor ons onderwijs van nu en van de toekomst.

Lees meer
YHS_7444
YHS_8809

(Adjunct-)directeur

‘Fluenta kent een open cultuur. Als je iets niet weet of als je ergens meezit dan kun je terecht bij collega-directeuren en de medewerkers op kantoor. Binnen Fluenta is iedereen bereid om je verder te helpen’, zo zegt een startende directeur. Een waardevol compliment voor de stichting en een essentiële boodschap aan jou als jij een directiefunctie ambieert.

Lees meer
Bekijk onze vacatures