YHS_7572

Fluenta als werkgever

Wij maken ons sterk voor gelukkige en gezonde medewerkers die met passie hun ambities en die van de school in de praktijk kunnen brengen. Dit is onze ambitie voor onze onderwijsprofessionals.

Ons team levert dagelijks een topprestatie, zowel individueel als in een groep en daar zijn we trots op. Samen verzorgen we toekomstgericht onderwijs aan zo’n 4.500 leerlingen.

Betrokkenheid

Binnen Fluenta kennen we elkaar. We vormen een hecht team en er is veel ruimte voor ontmoeting. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten die ervoor zorgen dat de scholen en onderwijsprofessionals goed samenwerken, met elkaar sparren en naar elkaar omzien.

Ontwikkeling

Als je werkt voor Fluenta, dan kies je voor ontwikkeling. Op alle Fluenta-scholen benutten we de talenten van het team zo veel mogelijk. In de dagelijkse praktijk, maar ook door:

  • de professionele leergroepen met een onderzoeksopdracht;
  • de netwerkvergaderingen van specialisten;
  • de inspiratiebijeenkomsten;
  • de jaarlijkse Fluenta-studiedag;
  • onze bovenschoolse coach voor startende leraren.

Tevens faciliteren we opleidingen en studies die je doen groeien in andere rollen of functies.

Duurzaam inzetbaar

Met duurzame inzetbaarheid ondersteunen we op verschillende manieren waarbij we kijken naar wat er nodig is: loopbaanondersteuning of juist meer levensfasegerichte ondersteuning.

YHS_8020

Werken bij Fluenta betekent dat je wordt ondersteund in persoonlijk en professionele ontplooiing. Op de scholen word je uitgedaagd om samen met je collega’s te leren, te onderzoeken en te ontdekken.