YHS_7572

Fluenta als werkgever

Fluenta is een aantrekkelijke werkgever waar iedereen met bevlogenheid werkt. We bieden een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. We zijn trots op ons team, dat dagelijks een topprestatie levert door betekenisvol, kansrijk en toekomstgericht onderwijs te geven aan bijna 4.800 leerlingen.

Als leerkracht maak jij het verschil

Leerkrachten worden steeds meer aangesproken op hun professionaliteit en vakmanschap. Als leerkracht ben je een belangrijke schakel in de ontwikkeling van kinderen. Jij kan het verschil maken voor de kinderen en hun toekomst. Bij Fluenta staat het vakmanschap van de leerkracht centraal. We bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en stimuleren een onderzoekende houding. Onze leerkrachten zijn eigenaar van hun persoonlijke ontwikkeling, stellen hoge eisen aan hun eigen bekwaamheid en hebben hoge verwachtingen van kinderen.

Bevlogen en betrokken

Binnen Fluenta kennen we elkaar. We vormen een bevlogen en betrokken team en er is veel ruimte voor ontmoetingen en interactie. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten die ervoor zorgen dat de scholen en onderwijsprofessionals goed samenwerken, met elkaar sparren en naar elkaar omzien.

Op alle Fluenta-scholen benutten we de talenten van het team in de dagelijkse praktijk. Dat doen we ook via:

  • Professionele leergroepen met een onderzoeksopdracht;
  • Netwerkvergaderingen van specialisten;
  • Inspiratiebijeenkomsten;
  • De jaarlijkse Fluenta-studiedag;
  • Onze bovenschoolse coach voor startende leraren.

Duurzame inzetbaarheid

Werken bij Fluenta betekent dat je wordt ondersteund in jouw persoonlijke en professionele ontplooiing. Op de scholen word je uitgedaagd om samen met je collega’s te leren, te onderzoeken en te ontdekken. Ook stimuleren we dat je na een aantal jaar van school wisselt. We streven naar duurzame inzetbaarheid en kijken wat jij nodig hebt om met plezier je werk te kunnen doen.

YHS_8020

Een loopbaan met werkplezier

Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een loopbaan waar werkplezier voorop staat. Dat werkplezier uit zich in ook bevlogenheid en betrokkenheid. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven.