BR.2023-038

Groepsleerkracht

De Brug (S.B.O.)

WTF 0,6 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Vianen

‘Goed onderwijs is geen toeval’

De Brug is een school voor speciaal basisonderwijs in Vianen. Met een klein en hecht team werken we samen aan goed onderwijs voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. Als je op SBO De Brug komt werken, ervaar je dat je ertoe doet als leerkracht. Je doet ertoe in het leren en leven van onze leerlingen. Heb jij affiniteit met deze doelgroep en wil je werken op een plek waar je je hart aan verpand? Wij komen graag met je in contact!

Waarom kiezen voor SBO De Brug?

Onze school, gevestigd in een modern schoolgebouw nabij het mooie centrum van Vianen, heeft zo’n 80 leerlingen verdeeld over zes groepen. We hebben een multidisciplinair team, dus er is veel deskundigheid in huis. We hebben een open blik naar buiten toe en zetten in op samenwerking tussen onderwijs en zorg. We gaan uit van hoge verwachtingen en werken handelingsgericht samen zodat we ieder kind op een passende manier kunnen begeleiden.

Als leerkracht ben jij iemand die:

  • ​deze doelgroep in je hart hebt gesloten.
  • zich goed kan verbinden met leerlingen, ouders en collega’s.
  • goed anticipeert op wat een leerling nodig heeft.
  • competentiegericht kan werken.
  • bekend is met het werken vanuit handelingsgerichte aanpak.
  • ervan houdt om zich te blijven ontwikkelen.
  • zich thuis voelt op een (open) protestants-christelijke school.

Je bent onderdeel van een team waarin wij samen werken aan een optimale ontwikkeling voor alle leerlingen en aan een uitstekend pedagogisch en didactisch klimaat. We werken vanuit positiviteit en zetten graag een stap extra voor onze leerlingen. Zelfstandigheid, zelfkennis en sociaal emotionele ontwikkeling staan bij ons centraal.

Nog niet zoveel ervaring in het SBO, maar toch enthousiast?

Werk je in het onderwijs en ben je op zoek naar een nieuwe manier om jezelf uit te dagen? Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om les te geven aan leerlingen met extra onderwijsbehoeften? Heb je nooit de kans gepakt om eens te onderzoeken of een baan in het special basisonderwijs iets voor jou is? Dan bieden wij jou deze kans. Schroom niet om te solliciteren, of kom langs om eens een dag mee te lopen. Wij begeleiden je graag op jouw weg om te groeien naar de rol van gespecialiseerde groepsleerkracht! Want voor ons is passend heel gewoon!

Stichting Fluenta

De Brug is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LC € 3.321 - € 5.862. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De benoemingsomvang is wtf 0,6 - 1,0.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.brugvianen.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met directeur Elselien Wiebenga: 06-36 22 66 51 of via elselienwiebenga@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 22 mei 2024 a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Brug te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
PARRO_1625169592818

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht