lPi4babzLCVTSLm0GYsnZ87VECsHiralUjCmhtU0341dm3QCVTIS-KJS.2023-001

Leerkracht bovenbouw

Koningin Julianaschool

WTF 0,8 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Nieuwegein

Een Kanjer van een leerkracht!

Ben jij een enthousiaste en bevlogen leerkracht met een passie voor de bovenbouw? Als leerkracht in de bovenbouw ben je verantwoordelijk voor het creëren van een stimulerende leeromgeving. Je kent de leerdoelen en weet waar ieder kind staat. Met jouw expertise begeleid je hen naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar een bovenbouw collega die een veilig pedagogisch klimaat kan creëren, kan werken met het directe instructiemodel in een leerstofjaarklassensysteem, leerstof vanuit de methode inspirerend en afwisselend kan aanbieden, gericht op wat je leerlingen nodig hebben. Wil je een actieve rol spelen in het vormgeven van de toekomst van onze leerlingen? Dan is de Koningin Julianaschool op zoek naar jou!

Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 15.12.12

Wat vind je op de KJS:

Een enthousiast, professioneel en veilig team. Je werkt nauw samen met collega’s, deelt kennis en durft elkaar om hulp te vragen, er is altijd een parallel-collega met wie je kunt sparren en overleggen. We zijn bezig met zichtbaar leren (John Hattie) en maken dat passend bij ons kanjerprofiel. Daarnaast vind je veel ruimte voor eigen ontwikkeling, kun je deelnemen in leerwerkgroepen en ervaar je gedeeld leiderschap. Worden jij en je leerlingen bijgestaan door de expertise van ons eigen team. Tref je een waarderende directie die oog heeft voor werkgeluk en niet te vergeten: maken we veel plezier met elkaar!

Waarom kiezen voor de Koningin Julianaschool?

De Koningin Julianaschool is een school waar wij onze leerlingen willen laten klimmen op onze kleurrijke trap naar een kleur die bij hen past. Iedere kleur, ieder kind is uniek en mag er zijn. Juist de verscheidenheid aan kleuren en kinderen maakt de trap zo mooi. De trap heeft geen leuning: met elkaar (directie, leerkrachten, leerlingen en ouders) bieden wij houvast door het kind de ondersteuning, lef, sociale veiligheid en vertrouwen te geven om zelf te klimmen. En als kinderen zich veilig voelen, gaat klimmen beter en kunnen zij het maximale aan ontwikkeling bereiken.

Op onze school bereiken wij dit veilige leerklimaat door onder andere het geven van de kanjertraining in alle groepen en door het bieden van een uniforme pedagogische aanpak.

Stichting Fluenta

De Koningin Julianaschool is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301 tot € 5.030 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.koninginjulianaschool.net. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met Heleen Hoogenberk waarnemend directeur: 030-6038483 of via infojulianaschool@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 22 mei a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Dat ontvangen we graag in een motiverende brief met je cv.

We kijken uit naar je reactie!

Koningin Julianaschool

  • Aert de Gelderhage 5
  • 3437KB Nieuwegein
slide_2_737_490

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht