IMG_1401

Leerkracht groep 7 of groep 8

Willem Alexanderschool Nieuwegein

WTF 0,8
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Nieuwegein

Help jij onze groep 7 of groep 8 hun cognitieve potentieel te bereiken? Inspireer, geef vertrouwen en creëer met jouw onderwijstalent een postitieve impact!

We zoeken een leerkracht voor groep 7 of groep 8

Samenwerken aan inspirerend onderwijs, dat is waar wij voor staan. We bereiden samen lessen voor, zetten elkaars kwaliteiten in en verbeteren op deze manier elke dag ons onderwijs. Zo is onze school een fijne en lerende omgeving waar iedereen elkaar kent, zich gezien voelt en je als professional alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Spreekt dat jou aan?

In de bovenbouw ligt de focus op het werken aan een sterke basis voor een goede overstap naar het VO. We werken vanuit hoge verwachtingen en werken toe naar 1S/2F. De inzet van ons didactisch handelen (EDI, routines, kennis van leren) en afstemmen op de leerbehoeften van kinderen staat centraal. Er is een duidelijke focus op een doorgaande lijn rekenen en lezen. We onderkennen het belang om vanuit rust, duidelijkheid en structuur en inzet van routines kinderen tot leren laten komen. Daarnaast richten we ons op een sterk pedagogisch klimaat.

Welkom op de Willem Alexanderschool

We hebben 12 groepen verdeeld over twee locaties: de onderbouw aan de Koninginnenlaan en de bovenbouw aan de Julianaweg. Als team zijn we volop in ontwikkeling! Door structurele inzet van EDI versterken we het didactisch handelen en de doorgaande lijn.

Wij bieden jou de kans onderdeel te zijn van dit proces. Door jouw actieve bijdrage in samenwerken, integratie en communicatie realiseren we een ondersteundende, stimulerende omgeving. Ben jij die bruggenbouwer op de Willem Alexanderschool?

Binnen onze school streven we naar een lerende omgeving. Door het inzetten van ieders kwaliteiten, het samen voorbereiden van de lessen en het doen van onderzoek. Onze vernieuwingen dragen direct bij aan het verbeteren van de onderwijspraktijk.

Voor het sociaal-emotioneel leren maken we gebruik van de erkende methode Kwink. Niet alleen de leerlingen en ouders geven aan zich bij ons op hun gemak te voelen. Met ons op maat gemaakte inwerkprogramma voel ook jij je hier snel thuis. Maak hier alvast kennis met je collega’s.

Stichting Fluenta

De Willem Alexanderschool is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- € 4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is wtf 0,8. De werkdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website of bekijk onze facebook pagina.

Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met Rick de Vos, directeur via 06-29051168 of adjunct-directeur Helga van Noordenburg via 06-17146102.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 22 mei a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor de Willem Alexanderschool te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

Willem Alexanderschool Nieuwegein

  • Koninginnenlaan 5
  • 3433CT Nieuwegein
locatie-koninginnenlaan

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht