Afbeelding1

Leerkracht midden-/bovenbouw

Prinses Margrietschool

WTF 0,6 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Nieuwegein

Ga jij voor goed kindgericht onderwijs en samenwerken?

Dan zie je wat een kind nodig heeft om te groeien. Ieder kind in je klas voelt zich welkom en geniet van de aandacht en goede lessen die jij geeft. Rust, duidelijkheid en structuur, dat is wat jij brengt in je groep.

Je doet dit niet alleen, want op de Margrietschool werken we met elkaar samen.

“Hoeveel we soms ook van elkaar verschillen, we genieten van het samen leven binnen één school. Leren doen we vooral samen, van en met elkaar!”.

Dat is onze visie en van daaruit geven wij onze lessen vorm en inhoud. We zij actief betrokken en spannen ons dagelijks in voor een optimale ontwikkeling van ieder kind. De Margrietschool is een Kanjerschool. Aandacht, samen, respect en groei, dát zijn onze kernwaarden!

Waarom kiezen voor de Margrietschool?

Onze school in de wijk Batau Zuid in Nieuwegein heeft 360 leerlingen. SAMEN LEVEN, LEREN EN DOEN, dat is het motto van de Prinses Margrietschool. De kinderen zijn verdeeld over twee gebouwen. De brede onderbouw (groepen 1-3) heeft kleurrijke, ruime lokalen en speel- en leerpleinen met aantrekkelijk materiaal voor de kinderen. Het spelend leren en ontwikkelen staat hier centraal.

In het gebouw van de groepen 4 t/m 8 vind je ruime lokalen, met 2 mooie leerpleinen in het midden. Kinderen kunnen hier samenwerken, maar ook zelfstandig leren of onder begeleiding oefenen. Er wordt gewerkt met eigentijdse methoden, waarbij kinderen (en leerkrachten) ook gebruik maken van laptops.

In ons kindgericht onderwijs is de brede ontwikkeling van het kind ons uitgangspunt. Leren is meer dan kennis opdoen, leren lezen, rekenen en schrijven. Naast het aanbieden van kennis, trainen we ook andere ‘brede’ vaardigheden, zoals samenwerken, communiceren, aanpassen, doorzetten, zelfstandig / verantwoordelijk en respectvol gedrag. We volgen de ontwikkeling van kinderen, kijken wat ze nodig hebben en passen ons aanbod en organisatie hierop aan. We bereiden onze kinderen op een actieve manier voor op de toekomst en op hun rol in de samenleving! En willen vooral dat ze tijdens hun periode op onze school een mooie basis opbouwen, zodat ze aan het eind van groep 8 onze school gelukkig en vol (zelf)vertrouwen kunnen verlaten!

Op de Margrietschool sta je er niet alleen voor. We helpen je waar dat nodig is. Je kunt altijd een beroep doen op collega’s, de intern begeleider en de directie. Maak hier alvast kennis met ons.

We bieden je een fijne werkplek waar zaken goed geregeld zijn. Waar een enthousiast en betrokken team zorgt voor een open en gezellige sfeer en waar we denken in kansen en mogelijkheden. Als team hebben we lef en de wil om te leren en de school verder te ontwikkelen. We bieden jou de kans om hierin mee te anticiperen.

Stichting Fluenta

De Margrietschool is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van jouw kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is 0,6 - 1,0 fte.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website, www.margrietschool.net. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met Hendri Ham (directeur, 06-11 73 25 14, hendriham@fluenta.nl) of Desirée Anaya (adjunct-directeur, 06- 46 29 55 44, desireeanaya@fluenta.nl)

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 25 april a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor de Prinses Margrietschool te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

Prinses Margrietschool

  • Aardbeigaarde 4
  • 3436GB Nieuwegein
4-0b11bdebbf8c4ec58bc02e16fb46f038

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht