_TOM6504

Leerkracht onderbouw

De Rank

WTF 0,4
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Vianen

Ben jij dé leerkracht die vanuit een betekenisvolle context een beredeneerd aanbod kan samenstellen zodat kleuters optimaal tot ontwikkeling kunnen komen? Ben jij een aanpakker, enthousiast en nieuwsgierig? Dan is werken in groep 1-2 op De Rank in Vianen echt iets voor jou!

Kies je voor De Rank, dan kies je voor een school die volop in ontwikkeling is.

Dit schooljaar gaan we aan de slag om ons technisch leesonderwijs verder te ontwikkelen, om hierna een verdieping te maken op het gebied van begrijpend lezen. Daarnaast implementeren we de rekenmethode Pluspunt.

Om een goede doorgaande lijn te creëren in school werkt het onderbouwteam samen om kleuters een goede basis mee te geven. Dat doen we door beredenerend aanbod neer te zetten binnen onze gezamenlijke thema’s. Dit schooljaar verdiepen we het rekenonderwijs aan de hand van materialen ‘Met sprongen vooruit’, begeleidt Expertis ons in het neerzetten van een duidelijke leerlijn op het gebied van fonemisch en fonologisch bewustzijn en zal de methode LOGO3000 geïmplementeerd worden om de woordenschat van kleuters te stimuleren. In de kleuterbouw werken we intensief samen, welk talent kom jij bij ons inzetten?

Het team van De Rank is gedreven, enthousiast en houdt, naast hard werken, ook van gezelligheid. Met elkaar willen wij het onderwijs elke dag mooier maken. Dit doen we samen. We geloven dat je samen tot nog betere resultaten komt en dat samen leren en ontwikkelen energie geeft.

Stichting Fluenta

De Rank is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301 - € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is 0,4 fte.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.rankvianen.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met adjunct-directeur Jantine de Jong: 06-54 62 88 69 of via jantinedejong@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul vóór 25 april 2024 onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Rank te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht